Waarom DecisionTime?
De naam DecisionTime heeft te maken met onze visie dat kiezen en kunnen bij ontwikkeling altijd samen gaan. En dat je vaker dan je denkt een keuze hebt en dat je vaker dan je denkt beslissingen maakt, bewust of onbewust. En dus is het altijd tijd om te kiezen of te beslissen, altijd DecisionTime.

En waarom een zandloper?
Omdat het altijd tijd is om een beslissing te nemen. Omdat er altijd een deadline is. Maar ook omdat je een zandloper altijd weer om kunt draaien. Dan is er weer tijd genoeg en tijd voor de volgende keuze. En omdat coaching altijd volgens een zandlopermodel plaatsvindt. En omdat een zandloper niet alleen over tijd gaat, maar ook tijdloos is.

Kiezen voor gedrag
Veel trainingen gaan over gedrag. Bijvoorbeeld communicatievaardigheden, persoonlijke effectiviteit, leiderschap of samenwerking. Maar trainingen gaan ook over overtuigingen, want die bepalen je gedrag. In onze trainingen maken we cursisten bewust van hun overtuigingen, hun gedrag en van het effect, de impact, dat dat gedrag op anderen heeft. Ook reiken we alternatieven aan. Aan de cursist de keuze: welke overtuigingen en welk gedrag hebben het effect dat je wenst? Waar kies je voor?

Kiezen voor carrière
Een moderne term die bij onze tijd past: keuzestress! Zo'n 95% van de beslissingen die je maakt, maak je onbewust. Gelukkig maar, dat scheelt een hoop tijd en twijfel! Maar de resterende 5% van alle beslissingen die je neemt, neem je bewust. Deze beslissingen hebben de meeste invloed op je leven omdat je er zelf je richting mee kunt bepalen. Zoals de keuze voor een bepaalde carrière. De wereld aan mogelijkheden die we hebben, maakt het niet makkelijker. Dus krijg je het even niet op een rijtje, kies je dan voor coaching?

Kiezen voor acteurs
Bij ons zusterbedrijf ActingTime gaat het ook over gedrag. En over beleid. En over beslissingen en consequenties. Trainingsacteurs zijn in staat een situatie beeldend te maken, dilemma’s zichtbaar te maken, gedrag te spiegelen. En ook hier gaat het dan weer over gedrag en effect. En wat je met die informatie doet. En of je je keuzes daarvan laat afhangen.
 
Pro-deo dag
DecisionTime wil als kleine organisatie een bescheiden steentje bijdragen door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Eťn van de manieren waarop we dat doen is door het aanbieden van Pro-deo dag.

Eťn dag per maand werken we gratis voor organisaties of personen, die geen training, coaching of advies kunnen financieren. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Vijf tips om de recessie door te komen!

1. Houd uw hoofd koel.

2. Focus op de lange termijn en op duurzaamheid.

3. Investeer in vier dingen:
  - kwaliteit (van uw product)
  - kwaliteit (van uw mensen en uzelf)
  - kwaliteit (van uw dienstverlening)
  - kwaliteit (van uw communicatie).

4. Probeer bovenstaande investeringen
  - creatief
  - onderscheidend
  - kostenefficiŽnt
  te doen.

5. Daag DecisionTime uit met u mee te denken.

Vandaag de eerste stap zetten?
Klik hier en stel ons een lastige vraag....
ActingTime
Eťn acteur zegt meer
dan duizend slides.

ActingTime ontwikkelt en verzorgt acteursbijdragen voor trainingen, assessments, congressen en andere bijeenkomsten.
DecisionTime is partner van:
MVO Nederland, voor ondernemend Nederland op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Onderdeel van ons MVO-beleid is
Pro-deo dag een dag met gratis training, coaching of advies.
Vijf tips om de recessie
door te komen!
© DecisionTime, Rotterdam 2014 | Talent = Kunnen x Kiezen